Over mij

Ik help ICT-managers van publieke organisaties zoals zorginstellingen en woningbouwverenigingen met het optimaliseren van hun samenwerkingen met ICT-leveranciers. In veel organisaties is dit een ondergeschoven kindje, terwijl hier voor ICT-managers veel kansen liggen om hun organisatie beter te laten functioneren.

ICT-beheer

IT Service Management

Ik heb jarenlange ervaring met IT Service Management en leveranciersmanagement bij zowel grote private organisaties als Heineken, ABN AMRO en Robeco als bij publieke organisaties, waaronder De Alliantie, stichting De Opbouw, Zorggroep Almere en Zorgpartners Midden-Holland. Door mijn brede ervaring in dit vakgebied ben ik bekend met de belangrijkste IT Service Management frameworks zoals ITIL, Togaf, Agile Scrum, Bisl, ASL en COBIT 2019.

Om tot de top in mijn vakgebied te horen, volg ik regelmatig trainingen en woon ik vakspecifieke bijeenkomsten bij. Ook heb ik een groot netwerk van partners, die naast betrouwbaar ook vakinhoudelijk sterk zijn.

Daarnaast onderscheid ik mij door mijn organisatiesensitiviteit. Bepaalde verhoudingen kunnen nou eenmaal gevoelig liggen. En soms is er een ‘historie’ die verklaart waarom bepaalde zaken (moeten) gebeuren. Ook onuitgesproken verstoorde relaties zijn soms voelbaar.

Hulp nodig bij leveranciersmanagement?

Hulp nodig bij leveranciers-management?

Klik op vrijblijvend kennismaken en vul je gegevens in, dan neem ik snel contact met je op voor inplannen van een online kennismakingsgesprek. Liever contact per email of telefonisch? Dat kan natuurlijk ook.

Testimonials